Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 7% slevu z oficiálních cen.

Chata Roubenka, Kouty nad Desnou

Ubytování

Adresa:  Kouty nad Desnou
Kouty nad Desnou
78811
Telefon:  777 251 515
E-mail:  Ubytování  - Chata Roubenka, Kouty nad Desnou
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.kouty-chata.cz
   
Cena os./noc:  130 - 200 CZK
   

Chata, chalupa

Foto - Ubytování  - Chata Roubenka, Kouty nad Desnou
Další fotografie >>>

Dispozice:

K dispozici jsou dva stejně vybavené a samostatně oddělené apartmány s vlastními venkovními vchody a každý s kapacitou 11 osob.

Vybavení každého apartmánu:

Stylové s mysliveckými prvky, roubené, dřevěné obložení a dlažby. V přízemí je velký obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, koupelna se sprchovým koutem, WC, zastřešená veranda a terasa. V I.patře jsou 3 ložnice: 1x3 lůžka, 1x4 lůžka a 1x4 lůžka a druhé WC. Dále je v chalupě sedací souprava, lednice, mraznička, myčka nádobí, mikr. trouba, elektr. sklokeramická varná deska, trouba, topinkovač, krbová kamna, el. topení (akumulačky), tv-lcd, wifi internet a dětská postýlka. Každý apartmán má i své venkovní posezení s grilem.

Uvnitř je také infrasauna pro 4 osoby a herna se stolním tenisem. U chalupy je i dětský bazén o průměru 160cm, dětská skluzavka, houpačka, lana, pískoviště, prolézačky, trampolína a úschovna lyží a kol. Majitel v objektu nebydlí, neposkytuje ložní prádlo, požaduje úhradu el.energie, dřeva a rekr. popl.obci. Parkování je v létě přímo u objektu, v zimě 80m od objektu.

Výlety:

Kousek od chalupy je rytý bazén s masážními tryskami a Whirpool, 6-ti sedačková lanovka s večerním lyžováním, lyžařská škola, pohádkový Koutecký les, půjčovna horských kol, lyží, kolečkových bruslí a koloběžek, bike park, restaurace se stravováním a picerie, bowling, horské minikáry, tenisové kurty, projíždky na koních a podzemní vodní přečerpávací elektrárna Dl. Stráně.

Rozhledna na Medvědí hoře - Kouty u horní stanice lanovky (1.095m.n.m.)


V okolí: Vodopády na Borovém potoce, Vel.Losiny 8km: lázně, minigolf, zámek, Therme Park, muzeum ruční výroby papíru, lázně Lipová a Jeseník, Rešovské vodopády, veteran muzeum a minizoo Rapotín, zámek Jánský Vrch, jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku, rozhledna Praděd (1.491m.n.m.) a rozhledna Zlatý Chlum (875m.n.m.), Loučná: rybářská bašta, minigolf, skatepark, zlatorudné mlýny ve Zlatých horách, ojedinělé celodřevěné kostelíky v Maršíkově a v Žárové, rašeliniště a ojedinělá mechová jezírka Rejvíz, vodní tvrz a muzeum minerálů v Jeseníku, vojenské muzeum a vybavené vojenské bunkry Králíky.



Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, TV, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  přístup k Internetu (internetová kavárna) v dosahu, společenská místnost
Typ stravování  klasická restaurace v dosahu, zahradní restaurace v dosahu, bufet v dosahu, pizzerie v dosahu, kavárna v dosahu, pivnice v dosahu, bar v dosahu, vinárna v dosahu
Doprava  parkoviště
Sportovní možnosti  bazén, krytý bazén v dosahu, tenis v dosahu, stolní tenis, bowling v dosahu, turistika, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - Ubytování U Přehrady
Ubytování U Přehrady
Karolinbka

Reklama:
TOPlist