Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 8% slevu z oficiálních cen.

Šumavská chalupa

Ubytování ve Volarech

Kontaktní osoba:  Ferenčík Oto
Adresa:  Mlýnská 611
Volary
384 51
Telefon:  603879379
E-mail:  Ubytování ve Volarech - Šumavská chalupa
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.sumavskachalupa.eu
   
Cena os./noc:  280 - 330 CZK
   

Chata, chalupa ve Volarech

Foto - Ubytování ve Volarech - Šumavská chalupa
Další fotografie >>>

Chalupa se nachází v obci Dobrá, což je malá osada zařazená na seznam kulturních památek. Leží v první zóně Šumavského Národního Parku nedaleko soutoku Teplé a Studené Vltavy. Nad osadou se tyčí vrch Boubínského pralesa s krásným jezerem pod nově zrekonstruovanou rozhlednou. Na opačné straně je Stožecká skála, na které stojí památná kaple. Této části se říká brána Šumavy. Mezi řekou a osadou je Mrtvý luh s hnízdištěm tetřívků. Šumava nabízí vše, co je třeba k prožití aktivní dovolené: krásné prostředí, čistý vzduch, cyklostezky, možnosti koupání, lyžařské areály, běžecké stopy, tratě pro on-line brusle,rybářské revíry, lesy pro pěší turistiku a houbaření, půjčovny lodí a kol, historické a kulturní památky.

V chalupě samotné se nachází sedm apartmánů, každý se samostatným vchodem. Jednotlivé apartmány jsou koncipovány jako samostatné byty obsahující dvě ložnice, sociál, obytnou místnost a vybavený kuchyňský kout. Ložnice jsou dvoulůžkové a standardně povlečené. Sociál obsahuje WC,sprchový kout,umyvadlo,bojler a sadu ručníků. Obytná místnost je vybavena rohovou lavicí,židlemi a stolem, topidlem na tuhá paliva, pohovkou a televizí. Kuchyňský kout obsahuje kuchyňskou linku, dřez s teplou vodou, el. varnou desku, mikrovlnou troubu, varnou konvici.
Linka je vybavena veškerým potřebným nádobím a utěrkami. V okolí chalupy jsou terasy, které je možno používat jako venkovní posezení s grilováním. Dalším vhodným místem pro odpočinek je okolí rybníčka, který tvoří součást pozemku. Samozřejmostí je dostatečně velké parkoviště pro ubytované a sklad palivového dřeva.



Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Prezentace Ubytování  - Ekofarma Horní Chrášťany
Ekofarma Horní Chrášťany
Horní Chrášťany

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Reklama:
TOPlist