Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

hotel Panský Dům

Ubytování v Kostelci nad Orlicí

Kontaktní osoba:  František Bort
Adresa:  Tyršova 15
Kostelec nad Orlicí, Centrum města
51741
Telefon:  +420602411791,+420494530962
Fax:  +420491422975
E-mail:  Ubytování v Kostelci nad Orlicí - hotel Panský Dům
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.pansky.unas.cz
   
Cena os./noc:  250 - 750 CZK
   

Hotel v Kostelci nad Orlicí

Foto - Ubytování v Kostelci nad Orlicí - hotel Panský Dům
Další fotografie >>>

Kompletně zrekonstruovaný, rodinný tříhvězdičkový hotel je umístěn v historické části města Kostelec nad Orlicí, 5 km od Rychnova nad Kněžnou a necelých 25 km od Hradce Králové. Stáří samotné budovy je více než 500 let a není proto žádný div, že se Vás "genius loci" zmocní sotva do hotelu vstoupíte.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích a několika prostorných apartmánech. Všechny pokoje jsou po kompletní a nákladné rekonstrukci, mají vlastní příslušenství s moderní koupelnou a WC. Samozřejmostí každého pokoje je minibar s bohatou nabídkou chlazených nápojů, které jsou již zahrnuty v ceně ubytování, TV se SAT programy, rádio, lednička. Na přání hosta může být pokoj bezplatně vybaven kávovarem s možností přípravy kávy a čaje. Všichni hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelové fitness centrum.

Zcela novým střediskem je kongresový a školicí prostor s kapacitou 50 osob, vybavený běžnou konferenční technikou a připojením k internetu.

Ubytovaným hostům je k dispozici vlastní hotelové parkoviště, které je trvale uzamčeno a pod stálou kontrolou kamerového systému. V případě potřeby může hotel nabídnout některou ze svých garáží. Panský Dům je situován v těsném sousedství dvou městských parků a jeho poloha zaručuje všem hostům naprostý klid a ničím nerušené soukromí.

Hotel nabízí trvale pobytové víkendové balíčky :

Víkendový pobyt - STANDARD ( Víkend není podmínkou, pobyt se může uskutečnit i ve všední dny ).
Příjezd v pátek po 14.00 hod, odjezd v neděli do 12.00 hod. V ceně ubytování je dvoulůžkový pokoj se snídaní pro 2 osoby na 2 dny ( snídaně vždy formou švédského stolu ), nápoje v minibaru na pokoji pro 2 osoby ( na osobu : 0,20 lt známkové víno, 0,33 lt značkové pivo, 0,33 lt minerální voda, 0,25 lt ovocný džus, 0,33 lt Coca Cola, nebo Pepsi Cola ), parkovací místo na našem uzavřeném parkovišti s kamerovým dohledem. V případě potřeby může hotel nabídnout parkovací místo v některé z našich hotelových garáží. Pokoje jsou vybaveny novým moderním nábytkem, prostorné koupelny mají vlastní příslušenství + WC. Každý pokoj má barevný TV se SAT programy, radiopřijímač, ledničku. Všichni ubytovaní hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelovou posilovnu.
Cena za celý pobyt pro dvě osoby je 1 990 Kč. Při pobytu pouze jedné osoby poloviční cena + 500 Kč.

Víkendový pobyt - LUX ( Víkend není podmínkou, pobyt se může uskutečnit i ve všední dny ).
Příjezd v pátek po 14.00 hod, odjezd v neděli do 12.00 hod. V ceně ubytování je dvoulůžkový pokoj se snídaní pro 2 osoby na 2 dny ( snídaně vždy formou švédského stolu ), nápoje v minibaru na pokoji pro 2 osoby ( na osobu : 0,20 lt známkové víno, 0,33 lt značkové pivo, 0,33 lt minerální voda, 0,25 lt ovocný džus, 0,33 lt Coca Cola, nebo Pepsi Cola ), polopenze pro 2 osoby na 2 dny ( hotelové talony v hodnotě 120 Kč / osoba / den - možnost výběru z celého jídelního lístku ), parkovací místo na našem uzavřeném parkovišti s kamerovým dohledem. V případě potřeby může hotel nabídnout parkovací místo v některé z našich hotelových garáží. Pokoje jsou vybaveny novým moderním nábytkem, prostorné koupelny mají vlastní příslušenství + WC. Každý pokoj má barevný TV se SAT programy, radiopřijímač, ledničku. Všichni ubytovaní hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelovou posilovnu.
Cena za celý pobyt pro dvě osoby je 2 490 Kč. Při pobytu pouze jedné osoby poloviční cena + 500 Kč.

Víkendový pobyt – LUX - ALL INCLUSIVE ( Víkend není podmínkou, pobyt se může uskutečnit i ve všední dny ).
Příjezd v pátek po 14.00 hod, odjezd v neděli do 12.00 hod. V ceně ubytování je hotelový APARTMÁN se snídaní pro 2 osoby na 2 dny ( snídaně vždy formou švédského stolu ), nápoje v minibaru na pokoji ( na osobu : 0,20 lt známkové víno, 0,33 lt značkové pivo, 0,33 lt minerální voda, 0,25 lt ovocný džus, 0,33 lt Coca Cola, nebo Pepsi Cola ), polopenze pro 2 osoby na 2 dny ( hotelové talony v hodnotě 120 Kč / osoba /den - možnost výběru z celého jídelního lístku ), jeden nápoj dle vlastního výběru ke každému jídlu, ovoce a láhev sektu na pokoji, parkovací místo na našem uzavřeném parkovišti s kamerovým dohledem. V případě potřeby může hotel nabídnout parkovací místo v některé z našich hotelových garáží. APARTMÁN je vybaven novým moderním nábytkem, prostorná koupelna má vlastní příslušenství + WC. Samozřejmostí je barevný TV se SAT programy, radiopřijímač, lednička. Všichni ubytovaní hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelovou posilovnu.
Cena za celý pobyt pro dvě osoby je 2 790 Kč. Při pobytu pouze jedné osoby poloviční cena + 500 Kč.

Během pobytu v hotelu můžete dále zažít :

Vyjížďku na koni údolím řeky Divoká Orlice k zámku Doudleby ( Znáte z filmu Báthory ). Hotel úzce spolupracuje s rodinnou jezdeckou stájí, situovanou nedaleko od zámeckého areálu Doudleby nad Orlicí ( cca 3 km od hotelu Panský Dům ), která našim hostům umožńuje výuku jízdy na koni v areálu jízdárny a vyjížďky krásným a romantickým údolím řeky Divoká Orlice v okolí Doudlebského zámku.

Projížďku v profesionální terénní bugině. Hotel úzce spolupracuje s firmou, která se zabývá importem a prodejem profesionálních terénních bugin a zároveň provozuje vlastní půjčovnu těchto terénních speciálů. Přímo v areálu firmy, na upravené crossové trati si může každý náš host vyzkoušet své umění v řízení těchto dvoumístných speciálů. Trať je určena pro začínající a středně pokročilé jezdce a po základní instruktáži zkušeným pracovníkem firmy je bezpečná i pro nezkušené jezdce a úplné začátečníky.

Všechny stroje jsou tovární výroby a mají příslušnou homologaci. Firma každému jezdci bezplatně zapůjčí motoristickou přilbu, v případě nepříznivého počasí také speciální kombinézu. Podmínkou pro jízdu s terénní buginou na crossové trati v areálu firmy je pouze zkušenost s řízením osobního automobilu, věk nad 15 let, výška alespoň 150 cm.

Vyhlídkový let nad podhůřím Orlických hor. Hotel ve spolupráci s Aeroklubem Nové Město nad Metují zajišťuje pro naše hosty vyhlídkové lety, při kterých si můžete z dosud neznáme strany pohlédnout Nové Město nad Metují, přehradní nádrž Rozkoš, zámek v Ratibořicích a Opočně, bunkry v okolí Dobrošova, pevnost v Jaroměři a prakticky celé Orlické podhůří. Pro účely vyhlídkové lety využívá Aeroklub Nové Město nad Metují letadla Zlín Z–142, Zlín Z–43, L-60. Letu se mohou zúčastnit 2 - 3 osoby. Letiště je vzdáleno 20 km od Kostelce nad Orlicí, hotel zajišťuje dopravu na letiště pouze po předchozí dohodě.

Zajímavý výlet do Polska, při kterém poznáte Orlické hory a Adršpašské skály ze strany, kterou jste dosud ještě neznali. Cestou můžete navštívit lázeňská města Kudowa Zdroj, Polanica Zdroj, park dinosaurů, vyhlášenou polskou tržnici v Kudowě. Výlet je zakončený lovením pstruhů a jejich přípravou místními kuchaři přímo u loviště.

Sjíždění řeky Divoká Orlice na kánoi. Hotel ve spolupráci s místními firmami zajišťuje dopravu lodí včetně posádky na určené místo. Zájemci si mohou vybrat místo sami, případně mohou využít nabídku zkušeného průvodce, který jim doporučí vhodné trasy pro pokročilé i začátečníky.

Pokud máte možnost získat od svého zaměstnavatele příspěvek na Vaši rekreaci a pobyt v našem hotelu z fondu kulturních a sociálních potřeb informujte nás. Obratem se spojíme s Vašim zaměstnavatelem a zařídíme vše potřebné k tomu, aby mohl být Váš pobyt uhrazen na fakturu.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, minibar, rádio, TV, SAT, povlečení, balkón, terasa, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), terasa, venkovní posezení, krb, salónek, kongresový sál, společenská místnost
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, zahradní restaurace, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, asijská kuchyně, italská kuchyně, francouzská kuchyně, orientální kuchyně, drubeží speciality, rybí speciality, zvěřinové speciality, kuřácká a nekuřácká zóna v restauraci, možnost placení stravenkami, kavárna, cukrárna, bar, vinárna, vinný sklípek
Doprava  parkoviště, hlídané parkoviště, garáž, vjezd pro autobusy, hotelová doprava
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna v dosahu, solárium v dosahu, masáže
Zábava  diskotéka, živá hudba, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku, praní prádla, žehlení, výlety s průvodcem, lékař v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní)
Dostupnost pro zvířata  vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Česká Spořitelna, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, Eurochecque, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Reklama:
TOPlist