Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Hotel Continental

Ubytování v Mariánských Lázních

Kontaktní osoba:  Petr Šafránek
Adresa:  Hlavní třída 230
Mariánské Lázně, Mariánské Lázně
35301
Telefon:  +420 354 620 161
Fax:  +420 354 622 378
E-mail:  Ubytování v Mariánských Lázních - Hotel Continental
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.garzottohotels.cz
   
Cena os./noc:  0 CZK
   

Hotel v Mariánských Lázních

Foto - Ubytování v Mariánských Lázních - Hotel Continental
Další fotografie >>>

Mariánské Lázně jsou druhé největší české lázně indikované pro široké spektrum onemocnění s více než sto minerálními prameny, chemicky odlišných, což umožňuje velký výběr lázeňských procedur.

Tyto lázně jsou ideální jednak pro pobyty léčebné, stejně jako krátkodobé pobyty relaxační a wellnes. Rovněž je ideální pro milovníky sportu jako je tenis, golf a cyklistika. Toto město s bohatou historickou a kulturní tradicí je ideální svojí geografickou polohou a klimatickými podmínkami leží v krásném prostředí chráněné oblasti Slavkovského lesa v širokém údolí s rozsáhlými lesoparky. Do těchto lázní přijíždělo v minulosti mnoho slavných osobností, město je spjato s velkou kulturní tradicí, je zde divadlo, symfonický orchestr, u kolonády je místní raritou zpívající fontána.

Společnost Garzotto hotels & Resorts otevírá od 1. dubna 2008 hotel CONTINENTAL****. Tento již v pořadí druhý mariánskolázeňský čtyřhvězdičkový hotel je výjimečný svou polohou i vybavením, které je hostům k dispozici.

Hotel se nachází v centru města a je z něj nádherný výhled do blízkého parku.

Hotel je rozdělen do dvou budov. První má kapacitu 14 pokojů de Luxe, z nichž každý je originální svým prostorovým řešením. Druhá nabízí 27 standard pokojů. Pokoje jsou vybaveny na míru vyrobeným nábytkem, telefonem, televizorem (de Luxe - LCD TV), minibarem, trezorem, vlastní koupelnou se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami. Mnohé z pokojů mají také svůj vlastní originální balkón.

V prvním patře hotelu se nachází velké moderně zařízené wellness centrum nabízející jak klasické léčebné procedury, tak i nadstandardní služby. Hlavně pro ženy je zde také kosmetika a pedikúra. Hotelovým hostům je k dispozici sauna a bazén s protiproudem a dalšími efekty. Pro pohodlí našich hostů jsou samozřejmě připraveny župany, osušky či prostěradla.

Pro hosty cestující automobilem je k dispozici parkoviště.

V hotelu se nachází Café Restaurant Rigoletto, kde se po ránu podávají snídaně formou bohatého buffetu, během dne si zde můžete vybrat z mezinárodních i domácích jídel, mnoho druhů kávy a moučníků. V létě je otevřena romantická terasa. Hotel provozuje také stylovou pivnici, kde je možno ochutnat jedno z nejlepších piv ve městě a k tomu se velmi dobře najíst.

Velkým plusem hotelu CONTINENTAL**** je také romantický sál, kde se pořádají velké společenské a kulturní akce. Ve druhém patře hotelu je k dispozici velká terasa pro odpočinek. Tento hotel je díky svému vybavení a úrovní poskytovaných služeb schopen uspokojit i náročnou tuzemskou či zahraniční klientelu.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, minibar, TV, SAT, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), terasa, venkovní posezení, salónek, kongresový sál, výtah, bezbariérový přístup
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, diabetická kuchyně, drubeží speciality, rybí speciality, bufet v dosahu, pizzerie v dosahu, kavárna, pivnice, cukrárna v dosahu, bar, vinárna v dosahu
Doprava  parkoviště, hlídané parkoviště
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna, solárium v dosahu, masáže, vířivá koupel v dosahu
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, praní prádla, žehlení, lékař
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu, opatrování dětí přes den, opatrování dětí v noci
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Česká Spořitelna, EuroCard - MasterCard, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Reklama:
TOPlist