Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Hotel Romanza

Ubytování v Mariánských Lázních

Kontaktní osoba:  Jana Zemanová
Adresa:  Mladějovského 150 35301
Mariánské Lázně, Mariánské Lázně
35301
Telefon:  354603470
Fax:  354603485
E-mail:  Ubytování v Mariánských Lázních - Hotel Romanza
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.garzottohotels.cz
   
Cena os./noc:  1350 - 4590 CZK
   

Hotel v Mariánských Lázních

Foto - Ubytování v Mariánských Lázních - Hotel Romanza
Další fotografie >>>

Hotel Romanza je nově otevřeným ubytovacím zařízením v centru Mariánských Lázní. Tento luxusní čtyřhvězdičkový hotel nabízí svým hostům kombinaci pobytu v romantickém prostředí s krásným výhledem a širokou nabídkou sportovního vyžití jako např. golf, cyklistiku, turistiku, jízdu na koni, ale také velký výběr relaxačních masáží a dalších lázeňských procedur.

Architektonicky zajímavá budova byla otevřena na podzim roku 2005 a nabízí svým hostům nadstandardní servis a příjemnou atmosféru, která ve Vás zanechá nezapomenutelný zážitek.


Mariánské Lázně jsou druhé největší české lázně indikované pro široké spektrum onemocnění s více než sto minerálními prameny, chemicky odlišných, což umožňuje velký výběr lázeňských procedur.

Tyto lázně jsou ideální jednak pro pobyty léčebné, stejně jako krátkodobé pobyty relaxační a wellnes. Rovněž je ideální pro milovníky sportu jako je tenis, golf a cyklistika. Toto město s bohatou historickou a kulturní tradicí je ideální svojí geografickou polohou a klimatickými podmínkami leží v krásném prostředí chráněné oblasti Slavkovského lesa v širokém údolí s rozsáhlými lesoparky. Do těchto lázní přijíždělo v minulosti mnoho slavných osobností, město je spjato s velkou kulturní tradicí, je zde divadlo, symfonický orchestr, u kolonády je místní raritou zpívající fontána.

V samotném centru M.L. provozuje společnost Garzotto hotels resorts svá zařízení.
Nově otevřen v centru M.L. Luxusní 4*hotel v romantickém prostředí nabízí své služby milovníkům různých sportů, golfu, cyklistiky, pěší turistiky, ale i relaxačních masáží, wellnessu a jiných lázeňských procedur. Architektonicky zajímavá budova, otevřena na podzim 2005, garantuje nadstandardní služby. Prostorné a atraktivní apartmány jsou zařízené luxusním nábytkem a vybavené velikou koupelnou, fénem, satelitním TV, minibarem, telefonem a trezorem. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře jsou servírované. V naší útulné a romantické restauraci si hosté mohou vybrat z tradiční české i mezinárodní kuchyně a nechybí ani jídla dietní. Přímo v hotelu je garáž.

Vedle hotelových a gastronomických služeb vám nabídneme celou škálu vedlejších programů: rezervace na kulturní a společenské akce, tenis, golf, pronájem kol, jízdu na koni výlety do okolí a Prahy.

Společnost Garzotto Hotels a Resorts se těší na vaši návštěvu a postará se, aby váš pobyt byl co nejpříjemnější.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, minibar, TV, SAT, povlečení, balkón, terasa, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  výtah, bezbariérový přístup
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, diabetická kuchyně, vegetariánská kuchyně, kuřácká a nekuřácká zóna v restauraci, pizzerie v dosahu, kavárna, pivnice v dosahu, cukrárna v dosahu, bar, vinárna v dosahu
Doprava  parkoviště v dosahu, garáž
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, půjčovna kol, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení v dosahu
Relaxace  sauna v dosahu, solárium v dosahu, masáže, vířivá koupel
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů, praní prádla, žehlení, výlety s průvodcem, lékař
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Česká Spořitelna, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Reklama:
TOPlist