Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 10% slevu z oficiálních cen.

Hotel Olympionik

Ubytování

Kontaktní osoba:  Rudolf Kraj
Adresa:  Bezručova 3819
Mělník, Mělník
27601
Telefon:  00420315622309
E-mail:  Ubytování  - Hotel Olympionik
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.hotel-olympionik.cz
   
Cena os./noc:  860 - 1370 CZK
   

Hotel

Foto - Ubytování  - Hotel Olympionik
Další fotografie >>>

HOTEL OLYMPIONIK= moderní komplex o rozloze 1 ha zahrnující HOTEL, SPORTOVNÍ a WELLNESS CENTRUM, KONGRESOVÉ CENTRUM a STYLOVÝ ZAHRADNÍ ALTÁN S GRIL BAREM.

Prostory hotelu jsou vhodné pro pořádání seminářů,školení, relaxačních,sportovních a teambuildingových setkání pro zaměstnance firem. Prostory zahradního altánu nabízí široké možnosti využití pro konání různých akcí – firemní a rodinné oslavy, gril párty, hudební večery, sportovní akce, turnaje apod. Ideální prostředí a profesionální služby hotelu nabízí dokonalé zázemí pro svatby a narozeninové oslavy. Součástí nabídky je zajištění kompletního svatebního servisu.

Kompletní nabídka služeb zahrnuje:

HOTEL – ubytování ve 22 moderně vybavených pokojích s celkovou kapacitou 48 lůžek s možností přistýlek (15 dvoulůžkových pokojů,3 jednolůžkové pokoje,2 třílůžkové pokoje a 2 apartmány)

RESTAURACE a KAVÁRNA s terasou – hotelová restaurace a kavárna nabízí hostům kompletní servis od snídaní přes obědy a večeře. Stálý jídelní lístek je doplněn denní nabídkou pokrmů. Kromě specialit domácí i mezinárodní kuchyně jsou do jídelníčku zařazovány i kulinářské speciality dle sezóny,aktuálních svátků, světových kuchyní apod.

KONGRESOVÝ SÁL o kapacitě 50 osob s nejmodernější audiovizuální technikou: projektor, plátno, flipchart, ozvučení a bezdrátové mikrofony.

ZAHRADNÍ ALTÁN s GRIL BAREM o kapacitě 60 osob nabízí příjemné posezení s obsluhou a grilovanými specialitami.

SPORTOVNÍ a WELLNESS CENTRUM = zahrnující tělocvičnu, fitness, 2 tenisové kurty, travnaté hřiště na nohejbal, volejbal, fotbálek aj. druhy sportu.

WELLNESS zahrnuje saunu, whirlpool, solárium, kosmetiku a nejrůznější druhy masáží

PARKOVIŠTĚ přímo v areálu hotelu o kapacitě 40 míst – zdarma

HOTEL:Hotelový komplex se nachází v Mělníku, cca 25 km od hlavního města Prahy. Zcela nový hotel je koncipován jako moderní ubytovací zařízení s důrazem na kvalitu a spokojenost zákazníka a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Díky své poloze, vybavení a všestranným možnostem využití je hotel ideálním místem jak pro firemní klientelu a skupiny, tak i rodinnou dovolenou, zájemce o aktivní odpočinek a cykloturistiku, návštěvníky přijíždějící za účelem poznávání Prahy a celého Polabí. Kapacitu zařízení tvoří 22 moderně vybavených pokojů. Hostům nabízíme příjemné rodinné prostředí, útulnou RESTAURACI, KAVÁRNU a VENKOVNÍ TERASU.

SPORTOVNÍ a WELLNESS CENTRUM: zahrnuje prostornou tělocvičnu, fitness, 2 tenisové kurty, nové travnaté hřiště, možnosti pro volejbal,fotbálek aj. druhy sportu. Dále pak saunu, whirlpool, solárium a nejrůznější druhy masáží.

Součástí rozsáhlé nabídky služeb je i nabídka speciálních pobytových akcí a balíčků – wellness víkendy, prodloužené víkendy zaměřené na aktivní odpočinek, relaxaci, regeneraci, speciální balíčky dle přání klienta, nabídka teambuildingových a sportovních akcí pro firmy apod.

KONGRESOVÉ CENTRUM: nabízí moderně vybavené prostory o kapacitě 50 míst vhodné pro pořádání různých společenských a kulturních akcí, seminářů, školení, firemních akcí apod. Sál je vybaven moderní audiovizuální technikou, disponuje dostatkem denního světla a několika druhy umělého osvětlení, pevné nebo wi-fi připojení na internet je k dispozici zdarma v prostorách celého hotelu. Veškeré konferenční prostory jsou bezbariérové a plně klimatizované. Součástí nabídky služeb je i zajištění kvalitní gastronomie a kompletního cateringu během akce – coffee breaky, rauty, bankety apod.

V areálu hotelu je ZDARMA k dispozici rozsáhlé parkoviště o kapacitě 40 míst, dále úschovna kol.

ZAHRADNÍ ALTÁN S GRIL BAREM: je součástí hotelového komplexu. Nabízí venkovní i kryté posezení s obsluhou. Široká možnost využití pro konání různých akcí - firemních i rodinných oslav, gril party, hudebních večerů, dále pak SPORTOVNÍCH AKCÍ, TURNAJU apod. Ideální prostředí nabízí dokonalé zázemí pro konání svateb, narozeninových oslav, dle přání klienta možnost zajištění tematických večerů s koštem mělnických vín nebo živou hudbou apod.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, TV, SAT, povlečení, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), terasa, venkovní posezení, salónek, kongresový sál, výtah, bezbariérový přístup
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, vegetariánská kuchyně, drubeží speciality, rybí speciality, zvěřinové speciality, kuřácká a nekuřácká zóna v restauraci, možnost placení stravenkami, kavárna, bar, vinný sklípek v dosahu
Doprava  parkoviště
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness, tenis, bowling v dosahu, hřiště na míčové sporty, turistika, cykloturistika, rybolov v dosahu, úschovna kol
Relaxace  sauna, solárium, masáže, vířivá koupel
Zábava  pořádání společenských akcí
Ostatní služby  lékař v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní)
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen
Typ placení  Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Reklama:
TOPlist