Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 10% slevu z oficiálních cen.

Arlington ***

Ubytování

Kontaktní osoba:  Pavla Jelínková
Adresa:  Kurta Konráda 22
Praha , Praha 9
19000
Telefon:  284 813 005
Fax:  284 814 005
E-mail:  Ubytování  - Arlington ***
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.arlingtonhotel.cz
   
Cena os./noc:  400 - 1100 CZK
   

Hotel

Foto - Ubytování  - Arlington ***
Další fotografie >>>

Nabízíme ubytování v malém hotelu rodinného typu v klidné části Praha 9 - v těsné blízkosti O2 Arena ( bývalá Sazka Arena).

Arlington patří do kategorie tříhvězdičkový hotel *** a je členem profesního sdružení Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s.

Z hotelu je výborné spojení MHD do centra. Cesta ze stanice metra Českomoravská na Václavské náměstí trvá cca 10 minut.Nabízíme ubytování ve 26 dvou a třílůžkových pokojích a jednom bezbariérovém. Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem, psacím stolem, vlastní koupelnou a WC, barevnou televizí se satelitními programy, telefonem a WIFI připojením na internet zdarma.V hotelu jsou 2 zcela nové výtahy, úschovna zavazadel, trezor. Poskytujeme sekretářské služby a nabízíme zdarma použití PC s vysokorychlostním internetem.

Recepce je otevřena nonstop a zajišťuje také doplňkový prodej - nápoje, občerstvení, cigarety, mapy a upomínkové předměty. Parkování zdarma před hotelem nebo za poplatek v garážovém stání.

RESTAURACE
Stylová restaurace rodinného hotelu Arlington *** je v těsné blízkosti O2 areny ( bývalá Sazka arena) Restaurace pro 48 osob nabízí stravování a posezení ve velmi příjemném prostředí nejen pro hotelové hosty.

Můžeme pro Vás zajistit menší rodinné oslavy, společenská setkání atd. V jídelním lístku naleznete nabídku jídel české i mezinárodní kuchyně.

OTVÍRACÍ DOBA RESTAURACE JE OD 7:00 - 22:00

Od 7:00 do 10:00 jsou podávány snídaně ve formě studeného a teplého bufetu. Od 11:00 Vás zveme na výhodné polední menu ( výběr ze 6 jídel ). Za cenu 79,- Kč obdržíte polévku, hlavní jídlo a nápoj. Restaurace je otevřena do 22:00 a vítáme i hosty, kteří nejsou v našem hotelu ubytováni.

Naším cílem je osobní přístup ke každému zákazníkovi a největší odměnou jsou hosté, kteří se do hotelu Arlington vracejí.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, TV, SAT, povlečení, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), salónek, společenská místnost, výtah, bezbariérový přístup
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, zahradní restaurace v dosahu, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, vegetariánská kuchyně, drubeží speciality, rybí speciality, možnost placení stravenkami, bufet v dosahu, pizzerie v dosahu, kavárna, pivnice, cukrárna v dosahu, bar, vinárna v dosahu, vinný sklípek v dosahu
Doprava  parkoviště, garáž, vjezd pro autobusy, hotelová doprava
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna v dosahu, solárium v dosahu, masáže v dosahu, vířivá koupel v dosahu
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, výlety s průvodcem, lékař v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu
Dostupnost pro zvířata  vstup zvířatům povolen, po dohodě vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Reklama:
TOPlist