Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Hotel Green Lobster

Ubytování v Praze

Kontaktní osoba:  Karolína Churainová
Adresa:  Nerudova 42 - 43
Praha, Praha 1
110 00
Telefon:  224933368
Fax:  224 931 064
E-mail:  Ubytování v Praze - Hotel Green Lobster
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.garzottohotels.cz
   
Cena os./noc:  1850 - 5700 CZK
   

Hotel v Praze

Foto - Ubytování v Praze - Hotel Green Lobster
Další fotografie >>>

Residence Hotel Green Lobster – je luxusní čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází v historickém centru Prahy, v malebném a romantickém prostředí Nerudovy ulice. Vznikl velice náročnou a citlivou rekonstrukcí historického domu č. p. 43, U zeleného raka a domu č. p. 41, U tří stupňů. Jde o objekt z počátku 14. století, který byl mnohokrát přestavěn až do dnešní barokní podoby. Jeho šarm, stylové prostředí a individuální přístup ve spojení s jeho jedinečnou polohou v bezprostřední blízkosti Pražského hradu a Karlova mostu vytvářejí z Residence Green Lobster místo vhodné i pro ty nejnáročnější hosty přijíždějící do Prahy jak za odpočinkem, tak za obchodem.
Kapacita hotelu činí 20 pokojů. Každý z nich je vybaven originálním stylovým nábytkem vyrobený na míru a mnohé stropy mají ručně malované ornamenty. Všechny pokoje jsou zařízeny telefonem, LCD televizí se satelitem, minibarem, bezpečnostním trezorem, připojením k internetu a vlastní koupelnou se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami.
Prostorné a exkluzivně zařízené pokoje typu deluxe a executive suite, které jsou navíc vybaveny CD, DVD přehrávačem a županem Vám pomohou učinit Váš pobyt ještě příjemnějším.
Všechny pokoje typu executive suite jsou odlišně zařízeny každý v jiném stylu a barvách a jsou pojmenovány podle významných historických osobností spojených s minulostí Prahy. Jeden z pokojů má k dispozici malý balkónek s nezapomenutelným výhledem na Hradčany a jeho okolí.
V přízemí hotelu je hostům k dispozici moderní útulný bar Caffé Green Lobster, kde se v ranních hodinách podávají snídaně formou bufetu a přes den si zde můžete vybrat z bohaté nabídky nápojů, salátů a studené kuchyně. Pod restaurací se nacházejí 2 podzemní klenbová patra, která jsou svojí výjimečností a separátní pozicí ideálním místem pro pořádání seminářů, konferencí, společenských oslav, privátních party atd.
Recepce zprostředkuje hostům veškeré služby spojené s pobytem, jako jsou taxi, rezervace míst v restauracích, kulturních a společenských akcí, letenek, turistické průvodce, lékařské prohlídky, pronájmy aut a další.
Residence Hotel Green Lobster Vám zaručí neopakovatelnou atmosféru v jednom z nejkrásnějších koutů Prahy, kam se budete rádi vracet.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, minibar, rádio, TV, SAT, video, povlečení, teplá voda, vytápění, internet, klimatizace
Společné vybavení  venkovní posezení, salónek, výtah
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace v dosahu, zahradní restaurace v dosahu, kavárna
Doprava  parkoviště v dosahu, hlídané parkoviště v dosahu
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy, personál mluví francouzsky
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, lyžařský vlek v dosahu
Relaxace  sauna v dosahu, solárium v dosahu, masáže v dosahu, vířivá koupel v dosahu
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, praní prádla, žehlení, výlety s průvodcem, lékař
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Česká Spořitelna, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Reklama:
TOPlist