Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

hotel Krakonoš ***

Ubytování v Rokytnici nad Jizerou

Kontaktní osoba:  Michal Hák
Adresa:  - 309
Rokytnice nad Jizerou, náměstí
512 44
Telefon:  481 522 466
Fax:  481 522 389
E-mail:  Ubytování v Rokytnici nad Jizerou - hotel Krakonoš ***
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.hotelkrakonos.cz
   
Cena os./noc:  400 - 1320 CZK
   

Hotel v Rokytnici nad Jizerou

Foto - Ubytování v Rokytnici nad Jizerou - hotel Krakonoš ***
Další fotografie >>>

Po dobu ubytování nabízíme 20 % slevu na stravovací služby, 10 % slevu na lyžařskou školu, půjčovnu lyží a relax služby na hotelu a 15 % slevu na vícedenní a bodové jízdné ve Skiregion a program Benefit – Skibus a parkování na hotelovém parkovišti zdarma. V létě výlet sedačkovou lanovkou, tandem paragliding, terénní koloběžky, motokárovou dráhu, travní lyžování, pěší turistiku, cykloturistiku..

Ubytování v Rokytnici nad Jizerou – Hotel Krakonoš poskytuje komfort v jedno až čtyřlůžkových pokojích ve třech kategoriích, ze kterých si jistě vyberete.

Stravování – Standardně je k ubytování nabízena snídaně, možnost polopenze či plné penze je samozřejmostí. Hotel nabízí svým hostům hotová jídla ve formě večerního menu.

Hotelové služby – Hotel nabízí sál se 60 místy pro pořádání kongresů a firemních prezentací. V restauraci, vinárně, pivnici či na recepci mají hosté možnost se připojit k internetu zdarma pomocí WiFi. Na recepci a v dětském koutku je pak samostatné PC připojení k internetu. Parkování na hotelovém parkovišti je taktéž zdarma. .

Na hotelové recepci je možné platit platebními kartami VISA, MAESTRO, MASTER CARD, TINNERS, JBC, AMERICAN EXPRESS, CCS.

Hotel Krakonoš se orientuje na ubytování a zajištění sportovních soustředění. V Rokytnici nad Jizerou a blízkém okolí je mnoho možností využití volného času – lyžařské areály SKIREGION.CZ, sportovní hala, tenisové a volejbalové kurty, fotbalové hřiště, lanové centrum, golfové hřiště, bobová dráha …

Rokytnice nad Jizerou je lyžařské, rekreační, turistické a sportovní centrum západních Krkonoš. Rokytnici nad Jizerou dominují vrcholky Lysé hory se dvěmi lanovými dráhami a Kotle. Nádherná příroda – aktivní i pasivní dovolená či prázdniny jsou hlavním lákadlem, které právě Rokytnice nad Jizerou nabízí.

Na milovníky lyžování čekají perfektně upravené běžecké tratě a sjezdovky s umělým zasněžováním. Kompletní péči zajišťují skiservisy, půjčovny lyží. Zájemcům jsou k dispozici lyžařští instruktoři v několika lyžařských školách. Přímo do lyžařského centra zajíždí SKIBUS, který je pro hotelové hosty zdarma.

Na sjezdaře v lyžařských střediscích Rokytnice nad Jizerou čeká 27 vleků a dvě čtyřsedačkové lanovky. První, zvaná Horní Domky, Vás dopraví z parkoviště přímo do srdce lyžařského střediska a druhá, zvaná LD Lysá hora, Vás vyveze až na vrchol Lysé hory. Lanová dráha Horní Domky měří 1.213 m s převýšením 253 m, lanovka Lysá hora je dlouhá 2.198 m s převýšením 591 m – je druhou nejdelší v České republice.

Běžkařům doporučujeme vyzkoušet běžecké trasy v areálech U kapličky a Pod Dvoračkami s kvalitní bílou stopou. Nádherné tratě poskytuje i krkonošská magistrála na vrcholcích našich nejvyšších hor.

Nelyžující návštěvníci mohou vyzkoušet snowtubing – velmi zábavné sjíždění na nafukovacích člunech v uměle vybudovaném sněhovém koridoru.

Snowtubing – zábava pro celou rodinu

V ostatních měsících nabízí Rokytnice nad Jizerou kvalitní turistické vyžití. Novinkou od 1.6.2007 je letní provoz lanové dráhy Horní Domky, která převáží turisty a cyklisty (převoz kol zdarma). K dispozici je síť značených turistických cest pro pěší i cykloturistiku. Rokytnice nad Jizerou nabízí lehčí krátké procházky i náročné horské túry. Na dosah leží Huťský vodopád, Studenov, Rezek, Dvoračky, pramen Labe i magická panoramata z hřebenů Krkonoše. Bohaté zážitky Vám zajistí příjemná jízda na koních, kuželna či bowling, bobová dráha, motokáry, tenisové kurty, paragliding či horolezectví. K dispozici je plně vybavená sportovní hala.

Krkonošské turistické linky umožňují během léta výlety do Harrachova, Špindlerova Mlýna, Pece pod Sněžkou, na Sněžku a dalších přitažlivých cílů. Pro zážitek z cestování doporučujeme vyzkoušet raritu – ozubnicovou dráhu (tzv. zubačku) z Kořenova do Harrachova.

Nádherná příroda, zajímavé turistické cesty, vybavená lyžařská střediska – to je Rokytnice nad Jizerou. Právě zde můžete prožít klidnou dovolenou v Krkonoších v kterémkoliv ročním období.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, telefon, TV, SAT, video, povlečení, teplá voda, vytápění, internet, klimatizace
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), společná TV, salónek, kongresový sál, společenská místnost
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace, mezinárodní kuchyně, česká kuchyně, diabetická kuchyně, vegetariánská kuchyně, drubeží speciality, rybí speciality, kuřácká a nekuřácká zóna v restauraci, možnost placení stravenkami, bufet, pizzerie v dosahu, kavárna, pivnice v dosahu, cukrárna v dosahu, bar, vinárna
Doprava  parkoviště, vjezd pro autobusy
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, šipky, kuželky v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna, solárium v dosahu, masáže
Zábava  diskotéka v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, pujčení videa, praní prádla, žehlení, výlety s průvodcem, lékař v dosahu, výměna plynových bomb v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní) v dosahu, dětský koutek (vnitřní)
Dostupnost pro zvířata  vstup zvířatům povolen
Typ placení  American Express, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Reklama:
TOPlist