Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 15% slevu z oficiálních cen.

Pension Kraus

Ubytování

Kontaktní osoba:  Milan Kraus
Adresa:  Prostřední Svince 8
Český Krumlov, Velešín
382 32
Telefon:  739901099
E-mail:  Ubytování  - Pension Kraus
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.pensionkraus-zk.cz
   
Cena os./noc:  500 CZK
   

Pension

Foto - Ubytování  - Pension Kraus
Další fotografie >>>

PENSION KRAUS – PRAVÉ JIŽNÍ ČECHY. Není typičtější jihočeské stavení než jihočeský statek. A právě v něm vznikl citlivou rekonstrukcí pension Kraus, který Vám nabízí ubytování v centru všech jihočeských památek. Od nás se snadno dostanete ke všem perlám Jižních Čech, ať už je to Český Krumlov, klášter Zlatá Koruna, zámek Hluboká, Třeboň, Vyšší Brod, Rožmberk, Holašovice a mnoho dalších. A vždy se z výletu vrátíte do klidu s možností venkovního posezení pod břízami u ohně, což ocení rodiny s dětmi. Od doby vzniku pensionu právě s ohledem na tuto klientelu je náš pension nekuřácký.

Pension Kraus je situován v obci, jejíž existenci připomínají krumlovské kroniky již v roce 1315. Leží v blízkosti význačných jihočeských měst - Český Krumlov (8 km), České Budějovice (17 km) a Třeboň (25 km) .

Kromě snadné dostupnosti výše zmíněných měst jsou mimo jiné v okolí tyto památky - Český Krumlov s jádrem města, které představuje skvost světového významu (seznam světových kulturních památek UNESCO), Římov (4 km) - kostel s uzavřeným ambitem a křížovou cestou, klášter Zlatá koruna (5 km), evropsky proslulá lokalita - keltské oppidum Třísov s nedalekými romantickými zříceninami hradu ze 13. století nad tokem Vltavy - Dívčí kámen, hrad Rožmberk, klášter Vyšší Brod, zámek Hluboká, přírodní lokalita Terčino údolí a další. Poblíž pensionu jsou též památky připomínající koněspřežnou dráhu, která spojovala České Budějovice a Linec.

Okolní terén je také vhodný pro cykloturistiku, v zimě pro běžky, pro lyžaře je k dispozici sjezdovka na Kleti (1084 n. m., cca 18 km) a na Věžovaté pláni (6 km).

Pension je dostupný i vlakem (trať České Budějovice - Horní Dvořiště, stanice Holkov 10 min. pěšky) a autobusem (linka Česká Budějovice - Kaplice, zastávka Holkov 15 nim. pěšky).

Ubytování:

20 lůžek (3/2, 2/3, 2/4) s možností přistýlky, každý pokoj s vlastním WC a sprchou. K dispozici je jídelna s barem pro hosty, velký pozemek s posezením u ohněnebo pro sportovní hry.

Koupání v přírodním areálu v řece Malši v nedalekém Římově. Parkování u pensionu.

Další služby:

Pro pořádání firemních seminářů a školení v Pensionu Kraus je k dispozici flipchart, zpětný projektor, promítací plátno, video, televizor.

V atraktivním prostředí společenské místnosti je možno pořádat komorní koncerty pro cca 40 osob. Tento prostor je využitelný i k nahrávání. K dispozici je zde originál křídlo ("Hammerflügel") Ignace Pleyel - Paris z roku 1854.

Společenská místnost pensionu je vhodná k uspořádání společenských akcí - uzavřené společnosti, firemní setkání, rodinné oslavy, svatby, rauty apod.

V Galerii Pensionu Kraus se pořádají výtvarné výstavy.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, TV, SAT, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  společná kuchyňka, přístup k Internetu (internetová kavárna) v dosahu, venkovní posezení, ohniště, salónek, kongresový sál, společenská místnost, bezbariérový přístup
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace v dosahu, zahradní restaurace v dosahu
Doprava  hlídané parkoviště, vjezd pro autobusy
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, stolní tenis, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol, úschovna kol, úschovna lyží
Ostatní služby  praní prádla, výlety s průvodcem
Dostupnost pro zvířata  vstup zvířatům povolen


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Ekofarma Horní Chrášťany
Ekofarma Horní Chrášťany
Horní Chrášťany

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Reklama:
TOPlist