Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Pension U Chobota

Ubytování v Liberci

Kontaktní osoba:  ing. Jaroslav Chobot
Adresa:  Hodkovická 21/6
Liberec, Rochlice
460 06
Telefon:  604317734
E-mail:  Ubytování v Liberci - Pension U Chobota
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.uchobota.com
   
Cena os./noc:  350 - 590 CZK
   

Pension v Rochlicích

Foto - Ubytování v Liberci - Pension U Chobota
Další fotografie >>>

Poloha

Pension Chobot se nachází v klidnější části města Liberce směrem na Jablonec nad Nisou v městské čtvrti Rochlice, asi 1 km od dálnice v místě sjezdu k Baumaxu, Hypernově či na Ještěd. Je vzdálen 2,5 km od centra města, 2 km od zábavného centra BABYLON, 2,5 km od vlakového a autobusového nádraží,5 km od ZOO a botanické zahrady, od lyžařských středisek Ještěd 4 km a Bedřichov 11 km. Z centra je dosažitelný autobusovými linkami č. 13, 24 a 26, zastávka “ ROCHLICE ”. Linka č. 34 z obchodního nákupního centra Nisa ( Hypernova – 1,5 km ) má zastávku naproti pensionu.

Ubytování

Pension Chobot nabízí stylové ubytování v klidném a útulném prostředí ve dvou až pětilůžkových pokojích a ve dvou suite (ložnice+obývací pokoj) třídy - kvality ** až **** pro 59 osob s možností přistýlky. V případě volné kapacity je možné ubytovat na pokoji i méně osob, než je počet lůžek. Pokoje jsou standardně vybaveny sprchovým koutem, toaletou, barevnou televizí se satelitními programy, dvoupokojové suite ledničkou. K dispozici je telefonní mincový automat s přímou volbou. Vstup do ubytovacích prostor v doprovodu živých, malých, domácích zvířat je možný za předpokladu, že tyto tvorové nezpůsobí žádnou škodu na zařízení pensionu a nebudou rušit ostatní hosty pensionu. Ubytování spolu se zvířaty je nadstandardní služba za příplatek.

Stravování

Součástí pensionu je restaurace, která má denní bar se salonkem a sálem (včetně tanečního parketu a pódia pro hudební soubory) o celkové kapacitě 80 míst. V objektu pensionu je pivnice se samostatným vchodem ve stylu selské jizby pro 54 osob a vinárna s nočním provozem o kapacitě 42 míst. Všechny provozovny poskytují ubytovaným hostům celodenní stravování do 23.00 hodin, v pátek a v sobotu do 24.00 hodin. Jídelní lístek nabízí široký výběr jídel domácí i mezinárodní kuchyně a výrobky vlastní pizzerie. V letních měsících je zajišťováno servírování jídel i na zastřešené terase. Ceny ubytování nezahrnují snídaně, které je možno objednat v klasicky české, nebo kontinentální podobě.

Servis

Pension – restaurant nabízí zajištění svatebních, či smutečních hostin, promocí, srazů spolužáků, rodinných oslav a přátelských setkání, rautů, konferencí, kurzů, předváděcích a prodejních akcí, a v neposlední řadě firemních presentací a kongresů s využitím videoprojektoru a velkoplošné projekce s možností připojení na výpočetní techniku. Sál restaurace umožňuje zajistit jakoukoli hostinu s živou nebo reprodukovanou hudbou, nebo využití pro stolní tenis. Vinárna s nočním barem a hernou nabízí biliár, klasický kulečník (karambol), šipkový automat, výherní automaty a malou hudební arénu. Pivnice je vybavena kulečníkem a projekční technikou umožňující sledování sportovních utkání v nezapomenutelné atmosféře díky velkoplošné projekci. Děti mohou využívat malé pískoviště s hračkami v zahradní restauraci.
Hostům je dále k dispozici sázková kancelář a vlastní parkoviště pro osobní automobily s kapacitou 10 parkovacích míst a 2 placená garážová stání. Parkoviště je z části střeženo kamerovým systémem.
Recepce pensionu nabízí vedle standardních služeb i informace o nákupu vstupenek do divadel, kin, krytých bazénů, na společenské, kulturní a sportovní akce, zajištění rezervace na bowling , squash, do solária, sauny, fitnes centra atd., a ubytovaným hostům uložení cenností do bezpečného tresoru.
Informace o možnostech společenského, kulturního a sportovního vyžití v regionu Liberec najdete na stránkách www.infolbc.cz.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, TV, SAT, video, povlečení, balkón, terasa, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  telefon, společná TV, terasa, venkovní posezení, salónek, kongresový sál, společenská místnost
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, stolní tenis, bowling v dosahu, šipky, kulečník, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Zábava  diskotéka, kasino v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, půjčení televize, pujčení videa, praní prádla v dosahu, žehlení v dosahu, lékař v dosahu, výměna plynových bomb v dosahu


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Reklama:
TOPlist