Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Pension Baltazar ***

Ubytování

Kontaktní osoba:  Ing. Jílek Michal
Adresa:  Husova 44
Mikulov
69201
Telefon:  +420720611712
E-mail:  Ubytování  - Pension Baltazar ***
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.pensionbaltazar.cz
   
Cena os./noc:  900 - 2550 CZK
   

Pension

Foto - Ubytování  - Pension Baltazar ***
Další fotografie >>>

Náš pension se nachází v někdejší židovské čtvrti města Mikulov, v dolní části malebné ulice Husova. Tato ulice je důležitou součástí městské památkové rezervace. Staré židovské domy zde vytváří okouzlující scenérii, na kterou dohlíží mocný strážce Mikulova a okolí, starobylý dietrichsteinský zámek. Tato část Mikulova patří právem k nejhezčím dominantám města. Pension Baltazar vznikl citlivou rekonstrukcí židovského domu, jehož historie začíná v druhé polovině 19. století. Při stavebních úpravách se podařilo zakonzervovat všechny dobové prvky a byl zachován pozdně klasicistický ráz domu včetně nádechu židovské atmosféry domu z konce 19. století. Rekonstrukce domu byla prováděna tak, aby duše domu nebyla narušena a přitom vznikly mimořádně prostorné pokoje, které poskytují našim hostům nezbytné pohodlí, rodinnou atmosféru a ničím nerušený pobyt.


Proč si vybrat náš pension?
Pension Baltazar disponuje 6 prostornými a pohodlnými pokoji s celkovou kapacitou 15 lůžek a s možností 4 přistýlek. Všechny pokoje jsou moderně zařízené a vybavené LCD televizí, minibarem, bezdrátovým připojením k internetu, fénem, deštníkem, základními brožurkami o Mikulovu, stylovými obrazy. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchou a WC. V některých pokojích můžete navíc najít krb a vanu. Pokoje umožňují krásný výhled na historický zámek, malebnou ulici Husova nebo na krajinu jižní Moravy ve směru k rakouským hranicím.
V přízemí pensionu se nachází příjemná jídelna a malé barové posezení s vinotékou. Z jídelny můžete projít na zahradu s terasou, kde si můžete posedět, ochutnat dobrého vína a odpočinout po celodenním programu. V prvním patře pensionu se nachází recepce a malé „turistické informační centrum“.
Pro naše hosty jsme připraveni pořádat firemní jednání a školení. Pro tyto příležitosti jsme vybaveni nezbytnou technikou (dataprojektorem, projekčním plátnem, LCD TV, flipchartem, laserovou tužkou, sadou fixů, DVD přehrávačem). Při organizaci Vašeho volného času jsme připraveni Vám kvalifikovaně poradit. Součástí pensionu je vlastní uzavřené parkoviště pro 6 aut a také pro kola.

Vítejte v pensionu Baltazar


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, minibar, rádio, TV, SAT, povlečení, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), společná TV, terasa, venkovní posezení, krb, kongresový sál, společenská místnost
Typ stravování  kontinentální snídaně, klasická restaurace v dosahu, zahradní restaurace v dosahu, vinárna
Doprava  parkoviště
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, úschovna kol
Relaxace  sauna v dosahu, solárium v dosahu, masáže v dosahu, vířivá koupel v dosahu
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu, pořádání společenských akcí
Typ placení  American Express, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Prezentace Ubytování  - Ubytování U Přehrady
Ubytování U Přehrady
Karolinbka

Reklama:
TOPlist