Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 6% slevu z oficiálních cen.

Penzion Továrníkova Vila

Ubytování

Kontaktní osoba:  Anežka Pluháčková
Adresa:  Skuhrov 93
Skuhrov nad Bělou
Telefon:  +420 777 225 931
E-mail:  Ubytování  - Penzion Továrníkova Vila
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  ubytovaniorlickehory.cz
   
Cena os./noc:  150 - 500 CZK
   

Pension

Foto - Ubytování  - Penzion Továrníkova Vila
Další fotografie >>>

Penzion „Továrníkova vila“. Nachází se v podhůří Orlických hor, v malé obci Skuhrov nad Bělou, která je vstupní branou do středisek zimních sportů a radovánek, jakými jsou Deštné či Říčky. Penzion vznikl v roce 2007 přebudováním bývalé soukromé rezidence továrníka pana Porkerta.

Penzion se nachází zhruba uprostřed obce, naproti nově zbudovaného společenského centra, kousek od zastávky autobusu, kde zastavují v zimě i skibusy a v létě cyklobusy. Autobusy zde jezdí v pravidelných intervalech, lze je tedy použít k dopravě do a ze zimních středisek a zbavit se tak problematického parkování a obav o věci uložené v automobilu.

Zahradu obtéká malebná říčka Bělá, jejíž tichý zurkot dodává místu celoročně pocit klidu a relaxace. V létě je možno využít zahradu k společným hrám Vás a Vašich dětí, případně domácích zvířat, a v zimě slouží jako bezpečné místo pro zaparkování Vašich automobilů.

Uvnitř penzionu Vás přivítá velká společenská místnost s krbem a přímým vstupem do zahrady. Tento prostor, vybavený např. stolním fotbalem, lze využít i jako místo pro menší firemní meetingy či semináře.

  • V přízemí se nacházejí tři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Bokem od těchto pokojů je na tomtéž podlaží šestilůžkový pokoj se samostatnou kuchyní a koupelnou.
  • V prvním patře je luxusní apartmán se dvěma ložnicemi, dvěma rozsáhlými terasami, samostatnou koupelnou (vana i sprchový kout), a rovněž vlastní,vybavená kuchyně.
  • V podkroví je druhý apartmán se třemi dvoulůžkovými ložnicemi s možností přistýlky,kuchyní,jídelním koutem a rovněž s vlastním sociálním zařízením.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, telefon, minibar, rádio, TV, povlečení, balkón, terasa, teplá voda, vytápění, internet
Společné vybavení  terasa, venkovní posezení, krb, ohniště, salónek, společenská místnost
Typ stravování  klasická restaurace, zahradní restaurace v dosahu
Doprava  parkoviště, hlídané parkoviště v dosahu, garáž
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén v dosahu, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, fitness v dosahu, tenis, stolní tenis, bowling v dosahu, šipky, hřiště na míčové sporty, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna v dosahu
Zábava  diskotéka v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní)
Dostupnost pro zvířata  vstup zvířatům povolen


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Reklama:
TOPlist