Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 6% slevu z oficiálních cen.

Apartmány Bedřichov

Ubytování v Bedřichově

Adresa:  Bedřichov 312
Bedřichov
46812
Telefon:  00420605587894
E-mail:  Ubytování v Bedřichově - Apartmány Bedřichov
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.appartements-bedricho..
   
Cena os./noc:  290 - 590 CZK
  Rezervace >>
   

Apartmán, privat v Bedřichově

Foto - Ubytování v Bedřichově - Apartmány Bedřichov
Další fotografie >>>

Ceny od 320 Kč/os./noc - SLEVY po 17.03. - VOLNO !! Ubytování v 5 pěkných pohodlných apartmánech pro 2 - 8 osob (každý i s kuchyňskou linkou, TV/SAT, koupelnou WC, 2 apartmány i se 2 oddělenými ložnicemi a obývacím pokojem, 1x s krbem). Wi-Fi internet zdarma. Velká zahrada, parkování. Fotografie apartmánů naleznete rovněž na naši internetové stránce: appartements-bedrichov (tečka) com. Ceny podle apartmánu, počtu osob, délky pobytu. Naše apartmány leží na krásném místě, jen 80 metrů, příp. 400 metrů od začátku značených turistických a cykloturistických tras (v zimě jen 500 metrů od lyžařských vleků a 80 metrů od začátku značených běžkařských tras). Parkování u objektu zdarma. Velká zahrada (3.000 m2), ideální rovněž pro děti. K dispozici zahradní nábytek, gril, ohniště. Venkovní posezení pro každý apartmán. Prolézačky, skluzavky a houpačky pro děti. Malý dětský bazén.

Všechny naše apartmány jsou velmi pěkné, nově zařízené, každý má vlastní zařízenou kuchyňskou linku, TV, koupelnu (2x s rohovou vanou), a toaletu. Pro větší počet osob je nejvhodnější velký apartmán č. 1 (s vlastním venkovním vchodem, se 2 ložnicemi a obývacím pokojem s krbem). Apartmán č. 4 (až pro 5 osob, s vlastním venkovním vchodem, má 2 místnosti na spaní, ložnici a obývací pokoj). Pro menší počet osob jsou nejvhodnější apartmány č. 3 (menší, pro 2-4 osoby) a apartmán č. 2 (pro 3 - 5 osob), apartmán č.5 pro 2 osoby.

Středisko Bedřichov: Středisko Bedřichov je turistickým centrem chráněné krajinné oblasti Jizerských hor a leží v jejich centrální části. Nabízí výborné podmínky pro turistiku a cykloturistiku. V místě jsou obchody, restaurace, potraviny, bowlingové dráhy, tenisové kurty, bobová dráha, lanový park, lyžařské vleky, půjčovny a servis lyží, lyžařské školy. V Liberci, 8km, se nachází velký krytý aquapark se zábavním centrem, dále zoologická a botanická zahrada atd.. V okolí hrady a zámky, bývalé sklářské hutě, rozhledny. Aktivity: - jaro, léto, podzim: Naše apartmány leží na krásném místě, jen 80 metrů, příp. 400 metrů od začátku značených turistických a cykloturistických tras. Možnost pěkných výletů, bývalé sklářské hutě, rozhledny, hrady a zámky, dále projížďky na koni, v kočáře, přehrada Černá Nisa, Jablonecká přehrada apod.. Turistické centrum Bedřichov nabízí výborné podmínky pro turistiku a cykloturistiku. - zima (prosinec – konec března): naše apartmány leží na krásném místě, jen 500 metrů od sjezdovek a 80 metrů, příp. 400 metrů od začátku značených běžkařských tras (nástup na Jizerskou magistrálu).

V místě jsou lyžařské vleky, půjčovny a servis lyží, lyžařské školy. Středisko Bedřichov je místem nástupu na 80 km upravovaných běžeckých tratí Jizerské magistrály. Jedná se o středisko s vysokou přepravní kapacitou a širokými pláněmi ke sjezdovému lyžování. Je vybaveno systémem technického zasněžování a nabízí denně večerní lyžování pod umělým osvětlením.

Ubytování: Apartmány jsou vhodné pro celoroční pobyt. Jednotlivé apartmány jsou velmi hezké, nově zařízené. Všechny mají sociální příslušenství, televizor a vlastní kuchyňskou linku (každá vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, a nádobím). U objektu ohrazené parkoviště a velká zahrada, výborná pro děti. K dispozici zahradní nábytek, venkovní gril. Nejbližší restaurace je vzdálena 50 metrů.

Jednotlivé apartmány: K výběru nabízíme následující 4 apartmány různých velikostí: Velký apartmán č. 1 (90 m2 – až pro 7 osob) s vlastním venkovním vchodem, tvoří velký obývací pokoj s jídelním stolem, krbem a televizorem, rádiem, 2 oddělené ložnice (2+3 postele), zařízená kuchyňská linka (s mikrovlnnou troubou, el. sporákem s troubou, lednicí s mrazícím boxem, rychlovaznou konvicí, kávovarem, nádobím), koupelna, toaleta a chodba. V obývacím pokoji dvojlůžko 180 x 200 cm. Vedle krbu je ještě jeden menší stolek s křesly. Před vchodem do apartmánu je terasa. Dále nabízíme 2 pěkné jednopokojové apartmány, každý s vlastním příslušenstvím. Apartmán č. 2 (až pro 5 osob) tvoří nově zařízená kuchyňská linka (vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, a nádobím), televizor, koupelna s vanou, a toaleta. V obytné místnosti jsou 2 dvojlůžka a 1 přistýlka. Apartmán se nachází v 1. patře s pěkným výhledem na lesy a zahradu. Apartmán č. 3 (pro 2 - 4 osoby) tvoří nově zařízená kuchyňská linka (vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, a nádobím), televizor, koupelna s rohovou vanou, toaleta. V obytné místnosti jsou 2 dvojlůžka a 1 přistýlka. Apartmán se nachází v 1. patře s pěkným výhledem na lesy a zahradu. Tyto 2 apartmány č. 2 a č. 3 mají společný venkovní vchod (jen pro tyto 2 apartmány), dále má každý své příslušenství. Dále apartmán č. 4 (až pro 5 osob), rovněž s vlastním venkovním vchodem, se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje -s vybaveným kuchyňským koutem (vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí a nádobím) a televizorem, rádiem- , oddělené ložnice, koupelny s rohovou vanou, a toalety. V ložnici jsou 3 lůžka a v obývacím pokoji dvojlůžko.

Fotografie jednotlivých apartmánů naleznete prosím na naší internetové stránce: appartements-bedrichov (tečka)com

Jednotlivé apartmány jsou pěkně a moderně zařízeny, s ústředním elektrickým vytápěním. U objektu je k dispozici ohrazené parkoviště a velká zahrada, ideální pro děti. Nejbližší restaurace je vzdálena 50 metrů. Parkování: Přímo u objektu

Autobusové a vlakové spojení: Autobusem nebo vlakem do Liberce, příp. Jablonce nad Nisou. Z Liberce i Jablonce nad Nisou pravidelné autobusové spojení do Bedřichova (8 km).

CENY:

Celoroční provoz. Ceny od 320,- Kč/os. /noc, VOLNO a SLEVY po 17.03. dále!! Ceny v závislosti na zvoleném apartmánu, konkrétním termínu, počtu osob a délce pobytu.

Máme stále dobré nabídky, optejte se prosím na cenu.

V hlavní letní sezoně mezi 29.06. - 01.09. ceny od 390 Kč/os./noc podle apartmánu, konkrétního termínu, délky pobytu a počtu osob.

Pobyty přes státní svátky od 390 Kč/os./noc.

Víkendové pobyty od 370 Kč/os./noc.

Mimosezonní ceny od 320 Kč/os./noc.

Únorové ceny od 490 Kč/os./noc podle apartmánu, konkrétního termínu, počtu osob a délky pobytu.

V lednu víkendové ceny od 490 Kč/os./noc podle apartmánu, počtu osob a konkrétního termínu.

Silvestrovské ceny na dotaz.

Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Reklama:
TOPlist