Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Falkensteiner Grand Spa Hotel Marienbad

Ubytování v Mariánských Lázních

Kontaktní osoba:  Beata Schinorová
Adresa:  Ruská 123
Mariánské Lázně
35301
Telefon:  +420 354 929 399
Fax:  +420 354 929 398
E-mail:  Ubytování v Mariánských Lázních - Falkensteiner Grand  Spa Hotel Marienbad
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.marienbad.com/grandsp..
   

Lázeňské zařízení v Mariánských Lázních

Foto - Ubytování v Mariánských Lázních - Falkensteiner Grand  Spa Hotel Marienbad
Další fotografie >>>

Tak jako město Mariánské Lázně má i nový Falkensteiner Grand Spa Hotel Marienbad velmi bohatou historii. Hlavní Pelnářův dům pochází z roku 1875 (později se jmenoval hotel Casino). Mezi známé osobnosti, které patřily mezi hotelové hosty se řadí i známý pianista Arthur Rubinsštejn nebo Alfred Nobel. Podle pověsti zde Johann Strauss složil svou skladbu Na krásném modrém Dunaji, kterou si údajně psal na své rukávy při karetní hře.

K tomu, aby se zachoval historický charakter budovy byla nakonec původní secesní stavba zrekonstruována pod přísným dohledem Památkového úřadu. Budova byla rozšířena tak, že zahrnuje tři sekce: místo pro lázeňství, orangerii a Ferdinandovu vilu. Použití ušlechtilého materiálu, stylového prostředí a nádherné krajiny, ve kterém se nový Falkensteiner Grand Spa Hotel nachází přispělo k vytvoření exklusivního wellness centra. Podařilo se nám spojit krásu a atmosféru těch nejlepších grandhotelů spolu se zařízením, které mají ty nejmodernější prvotřídní hotely, což je oceňováno mnoha našimi hosty. Nový Falkensteiner Grand Spa Hotel je jedinečný wellness hotel svého druhu v celé Evropě. K vynímečným hotelovým interiérům patří krásné sály a haly.

Císařský sál je okouzlující místnost v Pelnářově domě. Nachází se v něm mramorové sloupy a překrásné štuky, které byly ručně zrestaurovány.

Elegantní a bohatě zařízený „Růžový salónek“ je rovněž kouzlem pro oči. Je to ideální místo k vypití dobré sklenky vína a poslechu klavírních koncertů.

Hned vedle tohoto salónku se nachází místnost s krbem a knihovnou, která dotváří celkovou atmosféru. K dispozici je mnoho knih. Sejdeme-li dolů po schodech a mineme-li lázeňskou sekci, dostaneme se do restaurace, která je vybavena s nesmírnou okázalostí. Přední prosklená stěna propouští světlo a vytváří tak příjemnou atmosféru. Centrem celé restaurace je velký bufetový stůl, který je dobře přístupný ze všech stran.


Vybavení pokoje  koupelna, rádio, TV, SAT
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  bazén, golf
Relaxace  sauna, solárium, masáže, vířivá koupel


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Reklama:
TOPlist