Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

apartman karlov pod pradědem

Ubytování

Kontaktní osoba:  machů dalibor
Adresa:  č. p. 152
malá morávka, karlov
Telefon:  420 606 700 845
E-mail:  Ubytování  - apartman karlov pod pradědem
Pošli e-mail >>>
 
   
Cena os./noc:  250 - 380 CZK
   

Apartmán, privat

Foto - Ubytování  - apartman karlov pod pradědem
Další fotografie >>>

Karlov pod Pradědem je místní část obce Malá Morávka, která leží 10 km severně od Rýmařova podél silnice do Karlovy Studánky a lze ji nazvat nejhezčím a jedním z největších rekreačních středisek Jeseníků.

V zimním období je k dispozici 16 lyžařských vleků, 22 sjezdovek, 4 zasněžované sjezdovky s večerním lyžováním, 3 lyžařské školy, 3 půjčovny lyží a skiservis. Lyžařské terény jsou vhodné jak pro začátečníky tak i pro velmi zdatné lyžaře. Udržované a dobře značené běžecké tratě jsou napojeny na `Jesenickou magistrálu` Malá Morávka - Karlova Studánka - Praděd - Červenohorské sedlo - Keprník - Šerák - Ramzová.

Asi 8 km od apartmánu se nachází nejvýše položené zimní středisko nejen Jeseníků, ale celé České republiky a to - Praděd, Ovčárna. Sjezdové tratě pod vrcholkem Petrových kamenů v n. v. 1200 - 1440 m poskytují návštěvníkům vynikající sněhové podmínky po cca 5 - 6 měsíců v roce. V zimní sezoně zajišťují dopravu turistů na Ovčárnu skibusy.

Lyžařské středisko Karlov pod Pradědem: www.skikarlov.cz

Okolní krajina je protkána hustou sítí dobře značených a udržovaných turistických cest a cyklotras. , které díky jejich variabilitě co do náročnosti a délky mají předpoklad uspokojit každého milovníka hor. Z mnoha cílů lze vyzdvihnout horu Praděd (1492 m n. m. ) nejvyšší horou Moravy. Televizní vysílač na vrcholu má výšku vrcholu 162 metrů, čímž se z jeho vrcholu stává nejvýše položené místo České republiky ( 1656 m. n. m. ) Z vyhlídkové terasy umístěné ve výšce 1563 m. n. m. je úžasný výhled na celé panorama Jeseníků. Další zmínka musí patřit jedna z nejhezčích tras celé oblasti, která vede Velkou kotlinou z Karlova pod Pradědem k Petrovým kamenům. Velká kotlina patří rozmanitostí vzácných druhů rostlin k nejvýznamnějším botanickým lokalitám střední Evropy.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, rádio, TV, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  společná koupelna, společné WC, společná kuchyňka, společná TV
Typ stravování  klasická restaurace, česká kuchyně, drubeží speciality, kuřácká a nekuřácká zóna v restauraci
Doprava  parkoviště
Sportovní možnosti  krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště v dosahu, squash v dosahu, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek, rybolov v dosahu, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Relaxace  sauna
Zábava  diskotéka
Ostatní služby  prodej potravin v dosahu, smíšený prodej v dosahu
Možnosti pro děti  dětský koutek (vnitřní)


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Ubytování U Přehrady
Ubytování U Přehrady
Karolinbka

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Reklama:
TOPlist