Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 7% slevu z oficiálních cen.

Chalupa v Podhájí

Ubytování v Jedovnici

Kontaktní osoba:  Mirek Suchánek
Adresa:  Podhájí 169
Jedovnice
67906
Telefon:  603786478
E-mail:  Ubytování v Jedovnici - Chalupa v Podhájí
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.jedovnice.ic.cz
   
Cena os./noc:  250 - 300 CZK
   

Chata, chalupa v Jedovnici

Foto - Ubytování v Jedovnici - Chalupa v Podhájí

Útulná chalupa je situována v klidné části obce Jedovnice v centru Moravského krasu.
Ideální pro milovníky turistiky a cykloturistiky (kvalitně značené trasy), též pro rybáře a fanoušky jezdeckých sportů. Houbaření a sběr lesních plodů a léčivých bylinek v místě.

Popis objektu:
Přízemí :
1x1 lůžko + přistýlka, 1x 3 lůžka + přistýlka, obytná kuchyně standardně vybavená (dřez,sporák,lednice,kuchyňské nádobí atp.), koupelna (sprchový kout,umyvadlo), WC samostatně.

Podkroví:
1x2 lůžka(možnost přistýlky),( 1x4lůžka).

Terasovitá zahrada za chalupou zatravněná, oplocení součást celého objektu. Uzavřený dvůr, možnost parkování 2 automobilů.Další před domem. Příjemné zahradní posezení, gril, ohniště.

Okolí:
Sloupsko-šošůvské jeskyně, Punkevní jeskyně (možnost plavby na podzemní říčce Punkvě), vyhlídková lanovka u propasti Macocha, Rudice - větrný mlýn s muzejní expozicí, přírodní úkaz Rudické propadání, Křtiny - světoznámý Mariánský poutní chrám od italského architekta Santiniho. Zámek v Rájci-Jestřebí.

Sportovní vyžití:
tenisové kurty,hřiště na plážový volejbal, minigolf, kuželky, jízda na koních, půjčovna lodí a šlapadel,vindsurfing, rybaření.Koupání rybník Olšovec v místě nebo koupaliště v obci Sloup a Křtiny.

Ostatní:
Les v místě, nákupy 0,3km,gurmánská restaurace Olšovec s kuželnou. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.Přísný zákaz kouření uvnitř objektu.Úklid objektu není zahrnut v ceně. Při příjezdu vybíráme jistinu 2000,-Kč pro případ hrubých (úmyslných) škod na majetku, která bude při zpětném převzetí objektu vrácena.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, rádio, TV, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  přístup k Internetu (internetová kavárna) v dosahu, společná TV, venkovní posezení, ohniště
Typ stravování  klasická restaurace v dosahu, zahradní restaurace v dosahu, bufet v dosahu, pizzerie v dosahu, kavárna v dosahu, pivnice v dosahu, cukrárna v dosahu
Doprava  parkoviště
Sportovní možnosti  krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště, fitness v dosahu, tenis v dosahu, bowling v dosahu, kuželky v dosahu, golf v dosahu, turistika, cykloturistika, rybolov v dosahu, úschovna kol
Relaxace  masáže v dosahu
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, lékař v dosahu, výměna plynových bomb v dosahu


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Prezentace Ubytování  - Ubytování U Přehrady
Ubytování U Přehrady
Karolinbka

Reklama:
TOPlist