Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Chata Hynčice

Ubytování

Kontaktní osoba:  Vladimír Navrátil
Adresa:  Hynčice pod Sušinou 85
Staré Město pod Sněžníkem, Hynčice pod Sušinou
788 32
Telefon:  723884342
E-mail:  Ubytování  - Chata Hynčice
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.chatahyncice.wz.cz
   
Cena os./noc:  130 - 200 CZK
   

Chata, chalupa

Foto - Ubytování  - Chata Hynčice
Další fotografie >>>

Chata Hynčice leží v malebné vesničce Hynčice pod Sušinou v podhůří Králického Sněžníku v nadmořské výšce 800m.n. m.

Ubytovací kapacita chaty je 8 osob. V přízemí je obývací pokoj s pohodlnou rozkládací sedačkou, ze které se můžete dívat na televizi připojenou na satelit nebo krbová kamna. Vedle obývacího pokoje je umístěna menší kuchyň, která je plně vybavena pro přípravu studených i teplých pokrmů. Vybavení kuchyně tvoři mimo jiné elektrický sporák s troubou, ledničku s mrazákem, varnou konvici, mikrovlnou troubu, překapávač. V přízemí je rovněž koupelna se záchodem a při vstupu do chaty je chodbička.
V horním patře se nacházejí dvě ložnice. Větší ložnice je vybavena manželskou postelí, rozkládací pohovkou a několika skříněmi na oblečení. V menší ložnici jsou tři postele a taktéž několik skříní.

Celá chata se vytápí dřevem (zahrnuto v ceně) a v chatě je samozřejmě teplá voda. Chata je nedaleko hlavní cesty 500 metrů od spodní stanice vleku a je obklopena živým plotem, což znamená stoprocentní soukromí. Přímo před chatou jsou dvě parkovací místa a další parkoviště je 50 metrů od chaty (využívané především v zimě, kvůli špatné dostupnosti. Kolem chaty je pravidelně upravovaná zahrada, kde je vybudováno ohniště s posezením. Abyste si udělali lepší představu můžete si prohlédnout fotky chaty.

Hynčice pod Sušinou jsou vyhledávanou destinací turistů především v zimě, díky nedalekému lyžařskému středisku Ski areál Kraličák, které je rájem lyžařů, snowboardistů a také běžkařů. Ski areál Kraličák obsahuje 10 sjezdovak s jednou lanovkou a 6 vleky. Ski areál Kraličák, ale zdaleka není jediným zimním střediskem v okolí. Za zmíňku stojí především Ski areál Kunčice.

Hynčice nejsou rájem turistů jen v zimě, ale i v létě. Děti v Hynčicích naleznou zalíbení v horských kárách, koloběžkách, trampolíně a dalších věcech, které připravil Ski areál Králičak pro návštěvníky. V létě můžete taktéž vyzkoušet své síly a zdolat vrchol Kralického Sněžník (1423 m. n. m.) se zbytky rozhledny a chaty, sochou slona a pramenem Moravy. Po cestě si můžete skočit na oběd do horské chaty Návrší, kde váš žaludek potěší dobrou polévkou, řízkem, nebo třeba kynutými knedlemi s ovocem (MŮŽU DOPORUČIT). Po cestě k vrcholu také uvidíte zbytky opevnění z války. Králická pevnostní oblast je velmi zajímavá a poučná a doporučuji podívat se i do tvrze Bouda, která je v okolí největší.


Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, TV, SAT, balkón, terasa, teplá voda
Společné vybavení  společná koupelna, společné WC, společné sprchy, společná kuchyňka, společná TV, venkovní posezení, krb, ohniště
Doprava  parkoviště
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy
Sportovní možnosti  přírodní koupaliště v dosahu, squash v dosahu, tenis v dosahu, šipky, kuželky v dosahu, turistika, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, lékař v dosahu
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí
Ubytování v soukromí
Hlohovec

Reklama:
TOPlist