Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 6% slevu z oficiálních cen.

Vodní Ráj

Ubytování ve Strmilově

Kontaktní osoba:  Ing. Bc. Irena Steinhauserová
Adresa:  Náměstí 6
Strmilov, Strmilov
37853
Telefon:  777 314 111
E-mail:  Ubytování ve Strmilově - Vodní Ráj
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  ubytovani.strmilov.cz/vod..
   
Cena os./noc:  250 - 350 CZK
   

Chata, chalupa ve Strmilově

Foto - Ubytování ve Strmilově - Vodní Ráj
Další fotografie >>>

Romantická chata s dokonalým výhledem na známý jihočeský rybník Komorník leží přímo na jeho břehu na samotě v březovém háječku. Na vodovod ani elektřinu v této chatě nenarazíte, zato její umístění je mimořádně atraktivní vzhledem k bezprostřední blízkosti vody a zároveň vysoké míře soukromí.

Vybavení: patrová postel v obytné kuchyni, rozkládací gauč na verandě, splachovací WC (vodou z rybníka) v místnůstce sloužící zároveň jako sklad kol, kamna na dřevo, petrolejová lampa, plynový vařič a nádobí. Klientům je k dispozici kánoe, zahradní nábytek a ohniště. Kapacita objektu jsou 4 osoby. Těsně vedle chaty je možno si postavit stan a zvýšit tím počet ubytovaných osob. Parkování je těsně vedle objektu.

Objekt v provozu od 15. 5. do 15. 9., přednostně týdenní pobyty od soboty do soboty. Cena týdenního pronájmu celého objektu v sezóně je 3900,- Kč pro dva lidi, při více lidech 4900,- Kč za týden. Poslední týden v srpnu je cena o 500,- Kč nižší. Mimo sezonu je cena nižší o 1200,-Kč za týden. Za osoby bydlící ve stanu se zvyšuje cena o 100,-Kč na osobu a den. Při částečném obsazení chaty tato možnost nepřichází v úvahu.

V ceně pronájmu je i pronájem okolního pozemku a dalších poměrně velkých přilehlých pozemků, jejichž součástí je například ŘOP bunkr z druhé světové války, který je umístěn necelých asi 30 metrů od chaty. Bunkr je našimi klienty vyhledáván nejen jako historická atrakce, ale i jako místo pro opalování, z něhož je nádherný výhled na okolní krajinu. I na těchto pozemcích je možné si postavit stan.

Je možné si přivézt i psa nebo jiné zvíře, poplatek 500,-Kč za týden. Rekreační poplatek městu činí pro dospělého 8,- Kč denně.


Vybavení pokoje  WC, kuchyňka, umývadlo, povlečení, balkón, terasa, vytápění
Společné vybavení  společná kuchyňka, terasa, venkovní posezení, krb, ohniště, společenská místnost, bezbariérový přístup
Doprava  parkoviště, hlídané parkoviště v dosahu, vjezd pro autobusy
Jazyky  personál mluví anglicky, personál mluví německy, personál mluví francouzsky, personál mluví španělsky
Sportovní možnosti  přírodní koupaliště, fitness v dosahu, tenis v dosahu, hřiště na míčové sporty, turistika, cykloturistika, jízda na koni, lyžařský vlek v dosahu, rybolov, půjčovna kol v dosahu, půjčovna lyží v dosahu, půjčovna sportovního vybavení v dosahu, úschovna kol, úschovna lyží
Zábava  diskotéka v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, půjčovna kempingového vybavení, praní prádla v dosahu, žehlení v dosahu, výlety s průvodcem, lékař v dosahu, výměna plynových bomb v dosahu
Možnosti pro děti  dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní)
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Ekofarma Horní Chrášťany
Ekofarma Horní Chrášťany
Horní Chrášťany

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Reklama:
TOPlist