Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

chata Poutník

Ubytování

Kontaktní osoba:  Milan Bielik
Adresa:  Horní Maršov, Horní Lysečiny
Telefon:  +420603819200
E-mail:  Ubytování  - chata Poutník
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.chatapoutnik.cz
   
Cena os./noc:  490 - 590 CZK
   

Horská chata

Foto - Ubytování  - chata Poutník
Další fotografie >>>

Nabízíme vám ubytování v překrásném prostředí východních Krkonoš, v chráněné oblasti Krkonošského národního parku v nadmořské výšce téměř 1.000 metrů n.m. Horská chata Poutník se nachází na hřebenech nad obcí Horní Maršov, má kapacitu 43 lůžek v 11 pokojích, z nichž 8 je vybaveno vlastním sociálním zařízením. Ostatní pokoje mají společné sociální zařízení na patře.

K dispozici velká jídelna, jenž slouží také jako společenská místnost. Největší předností objektu je blízký 550 m dlouhý vlek (rychlopoma), krásný výhled na údolí Krkonoš a absolutně nerušený klid. Sjezdovka je svojí náročností ve skupině „slabší červená“. Ceny: dlouhý vlek 140,- Kč/os./den, školní vlek 100,- Kč/os./den. Vlek využívají pouze dvě chaty, což je pro lyžařské kurzy naprosto ideální. Vyhnete se tak dlouhému čekání ve frontách. V případě, pokud dáváte přednost běžkám, stopy začínají přímo u chaty.

Mimo vlastní kuchyni a bar je v chatě pod námi restaurace. Dostupnost Horního Maršova je ezproblémová, jediné úskalí nastává ve chvíli, kdy dojedete na konec Horního Maršova. Vjezd na území KRNAP je omezen závorou. Odtud se již cesta neudržuje. Doprava je zajištěna skútrem s vlekem a rolbou. Tento způsob přepravy je v těchto místech obvyklý. Také pro všechny děti bude projížďka na skútru či na rolbě zajímavým zpestřením lyžařského kurzu. Parkovací stání pro autobus bude zajištěno. Cestou zpět je možno na lyžích dojet až k autobusu.

Cena pro školní zájezdy případně zájezdy větších skupin (25 a více osob) je vždy dohodou a je možno sjednat i plnou penzi. K ceně je nutno připočítat pouze poplatky placené obci (ubytovací poplatek, tj. pro děti do 18 let
2,- Kč, nad 18 let 17,- Kč).


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  společné WC, společné sprchy, telefon, přístup k Internetu (internetová kavárna), společná TV, krb, společenská místnost
Typ stravování  snídaně formou švédského stolu, klasická restaurace v dosahu, česká kuchyně, bar
Doprava  hotelová doprava
Sportovní možnosti  turistika, cykloturistika, běžkování, lyžařský vlek, úschovna kol, úschovna lyží
Dostupnost pro zvířata  po dohodě vstup zvířatům povolen


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Srub Dolce u Trutnova
Srub Dolce u Trutnova
Trutnov

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - ubytovanipodlesem
ubytovanipodlesem
Milovice u Mikulova

Reklama:
TOPlist