Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Klub Lávka Skochovice

Ubytování v Skochovicích

Kontaktní osoba:  Tereza Stoklasová
Adresa:  Vltavská
Skochovice
252 46
Telefon:  257 76 17 17
Fax:  257 761 718
E-mail:  Ubytování v Skochovicích - Klub Lávka Skochovice
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.lavka.cz
   

Kemp v Skochovicích

Foto - Ubytování v Skochovicích - Klub Lávka Skochovice
Další fotografie >>>

Dne 13.5.2000 byl ve Skochovicích otevřen nový letní amfiteátr s mnohoúčelovým využitím pro všechny generace. Nachází se v malebném údolí u nejbližšího přehradního jezera u Prahy, 6 km za Zbraslaví.

UBYTOVÁNÍ

K dispozici je ubytovací zařízení hotelového typu s kapacitou 23 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje mají kompletní sociální zařízení. Cena je 500-Kč (říjen-květen), 600,-Kč (červen - září).

STRAVOVÁNÍ

V přilehlé části ubytovacího zařízení se nachází restaurace s kapacitou 46 osob s vlastní zastřešenou terasou s výhledem na přehradní jezero pro cca dalších 30 osob. Zde je možno poskytovat celodenní stravování pro všechny hosty. Cena polopenze je 130,-Kč, plná penze stojí 200,-Kč. Těsně u Vltavy stojí kruhový bar, který kromě jiného nabízí během dne rychlé občerstvení a večer vynikající barbecue.

SPORT

Součástí celého komplexu jsou tenisový kurt, přírodní víceúčelové hřiště, volejbalové hřiště, patovací green, sportovní trampolíny, stolní tenis, koupání v přehradním jezeře. V areálu je možno zajistit výuku vodního lyžování. Dalšími aktivitami, které zde můžete provozovat, je jachting a windsurfing či odpolední aerobic.

DĚTI

Vše je přizpůsobeno Vašim ratolestem i případným školám v přírodě. Sportování je umožněno na dětském hřišti, pro nejmenší je zde i dětské brouzdaliště a pozvolný sestup do vltavské vody umožňuje dětem se koupat a plavat také v přehradním jezeře. Možnost mnoha her nabízí i indiánská teepee s totemem a barevné skluzavky. Pořádáme i dětská divadelní představení.

KULTURA, ZÁBAVA, VÝLETY DO OKOLÍ

Dominantou amfiteátru je letní scéna s vlastním ozvučením a osvětlením. Umožňuje nejen vystoupení různých hudebních skupin a divadel, ale i pořádání módních přehlídek a diskoték. Hlediště, rozlehlá louka, dovoluje pohodlně sledovat vystoupení ze všech částí areálu. Osvěžení v letním baru využijete, i po výletech turistickými stezkami, které Vás mimo jiné zavedou i na nejstarší keltské oppidum "Na Závisti". Na své si přijdou i vyznavači cykloturistiky.
Z našeho přístavu parníků můžete podniknout vyjížďku nejen na Slapskou přehradu ( 2,5 hodiny), ale i do letovisek Měchenic nebo Štěchovic. Skvělým doplněním odpočinku je večerní tanec ve volné přírodě "en plain air" nebo příjemně strávené chvíle v přírodní restauraci.

SPOJENÍ

Do letního amfiteátru se dopravíte buď vlakem, parníkem z Prahy, na kole (cyklotrasa z Výtoně až do Modřan) nebo automobilem - podél břehu Vltavy přes pražskou čtvrť Bráník, Modřanya Komořany - z centra Prahy cesta trvá cca 20 minut. (Areál má vlastní hlídané parkoviště.)


Vybavení pokoje  koupelna, WC, umývadlo, povlečení, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  telefon v dosahu, společná TV, terasa, venkovní posezení, ohniště, salónek, společenská místnost, bezbariérový přístup
Sportovní možnosti  bazén, přírodní koupaliště, tenis, stolní tenis, kulečník, hřiště na míčové sporty, turistika, cykloturistika, rybolov, půjčovna kol v dosahu, půjčovna sportovního vybavení, úschovna kol
Zábava  diskotéka, živá hudba, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna kempingového vybavení, praní prádla v dosahu, lékař v dosahu


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmán Hela Praha
Apartmán Hela Praha
Praha

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ubytování v soukromí Mufová
Ubytování v soukromí Mufová
Bílina

Reklama:
TOPlist