Při rezervaci uveďte, že jste kontakt našli na e-ubytovani.eu, a obdržíte 5% slevu z oficiálních cen.

Pension Všeruby

Ubytování ve Všerubech u Kdyně

Kontaktní osoba:  Milan Hrkal
Adresa:  Všeruby 37 37
Všeruby u Kdyně
34507
Telefon:  379 779 086
Fax:  379 779 086
E-mail:  Ubytování ve Všerubech u Kdyně - Pension Všeruby
Pošli e-mail >>>
 
WWW stránky:  www.pensionvseruby.kdyne...
   
Cena os./noc:  390 - 490 CZK
   

Pension ve Všerubech u Kdyně

Foto - Ubytování ve Všerubech u Kdyně - Pension Všeruby
Další fotografie >>>

Vážení hosté, dámy a pánové

Srdečně Vás vítáme v našem rodinném podniku PENSION VŠERUBY. Dovolte, abychom Vám ve zkratce představili historii našeho podniku, současnost a naše plány, které by Vám v příštích letech u nás zpříjemnili pobyt a příjemné posezení.

V červenci roku 2000 jsme otevřeli restauraci pod názvem CAFFÉ RESTAURANT VŠERUBY, jehož vlajkovou lodí je restaurace, která čítá 40 míst k příjemnému posezení s reprodukovanou hudbou. V salónku, jež je při běžném provozu nedílnou součástí restaurace, jsme připraveni na Vaše přání postavit tabuli s 27 místy pro různé oslavy, svatby a večírky. V letním období je možnost u nás posedět na terase, cca 47 míst anebo v pivní zahradě cca 60 míst, kde nabízíme speciality na otevřeném ohni.

Další informace

 

Naše kuchyně je postavena na specialitách české i mezinárodní kuchyně, samozřejmostí jsou speciality rybí a zvěřinové. Několikrát do roka pořádáme vepřové hody s tradičními českými pochoutkami. Na nápojovém lístku najdete široký sortiment piv, aperitivů, destilátů, a nealko nápojů. Třešničkou na dortu naší nabídky jsou domácí dorty a řezy podle receptur našich babiček, k nimž pochopitelně nesmí chybět káva dle Vaší chuti. Připravenu máme též širokou nabídku ovocných palačinek, zmrzlin a zmzrlinových pohárů.

 

Poloha obce Všeruby u Kdyně, jež leží na rozhraní Šumavy a Českého lesa a tudíž nabízí přímo ideální podmínky k rekreaci jak letní, tak zimní, nás inspirovali a skoro donutili k výstavbě privátního PENSIONU. Ten se nám podařil zprovoznit v roce 2004 a nabízíme v něm za velice solidní ceny ubytování v sedmi dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, jedním apartmánem s kapacitou 2 - 4 osob a pro skutečně náročné klienty nabízíme prázdninový byt s kompletně zařízenou kuchyňkou, obývacím pokojem a ložnicí. Samozřejmostí PENSIONU je bezbariérový přístup, na pokojích sociální zařízení,minibar a televize se satelitním vysíláním. K dispozici je též solárium a na objednávku služby profesionálního maséra.

 

Sportovní a turistické aktivity, které se u nás nabízí jsou opravdu široké. Vyplývají z toho, že náš PENSION je situován přímo na pomezí Čech a Německa, tedy v oblasti, jež je protkána hustou sítí cyklostezek a turistických tras, které Vás zavedou např. na zříceniny hradů Rýzmberk a Herštejn, vyhlídkovou věž Koráb nebo známé poutní místo sv. Anna na Tannaberku. Na české straně si pak můžete zahrát golf na hřišti o devíti jamkách na Liščí od nás vzdálené pouhých 8 km nebo se vykoupat v čisté přírodní lokalitě v lomečku u Mrákova, jež nabízí i potápěčské kursy Na německé straně pak stojí za zmínku letní koupaliště v Kötztingu, s umělými vlnami, v Lamu s tobogánem a celoroční provoz v krytém bazénu ve Waldmünchenu s umělými vlnami, tobogánem a klidovou zónou. Všechna tato střediska jsou od nás vzdálena do 20 km. Nelze pak nezmínit zábavný park pro děti nedaleko Chamu. Pro vyznavače zimních radovánek pak nabízí své kapacity lyžařské vleky s perfektními sjezdovkami a výborně upravenými stopami pro běžkaře v oblasti kolem Hohen Bogenu a Gross Arberu od nás vzdálených 15 - 30 km.

A naše plány?

 

Ty realizujeme již dnes. Zatím si v našem komplexu můžete zahrát stolní tenis, šipky, můžete využít půjčovnu lodiček a projet se na přilehlém rybníku, pro Vaše děti máme vybudované dětské hřiště s pískovištěm. Nebo se odreagovat v naší sauně s whirlpoolem a nechat namasírovat naší profesionální masérkou.V blízké budoucnosti vše rozšíříme o bazén a tenisový kurt. V kooperaci máme v plánu rozšíření služeb o rybaření a jízdu na koni.

 


Vybavení pokoje  koupelna, WC, kuchyňka, umývadlo, telefon, minibar, TV, SAT, povlečení, balkón, terasa, teplá voda, vytápění
Společné vybavení  telefon, společná TV, terasa, venkovní posezení, krb, ohniště, salónek, společenská místnost, bezbariérový přístup
Sportovní možnosti  bazén, krytý bazén v dosahu, přírodní koupaliště, fitness, squash v dosahu, tenis v dosahu, stolní tenis, bowling v dosahu, šipky, kulečník, kuželky v dosahu, golf v dosahu, hřiště na míčové sporty v dosahu, turistika, cykloturistika, jízda na koni, běžkování, lyžařský vlek v dosahu, rybolov, půjčovna kol, půjčovna sportovního vybavení, úschovna kol, úschovna lyží
Zábava  diskotéka v dosahu, kasino v dosahu, pořádání společenských akcí
Ostatní služby  prodej tisku v dosahu, prodej potravin v dosahu, prodej drogerie v dosahu, smíšený prodej v dosahu, půjčovna automobilů v dosahu, lékař v dosahu
Typ placení  Česká Spořitelna, Dinners Club International, EuroCard - MasterCard, JCB, VISA


Reklama:
Místní předpověď počasí

Nejbližší jiné možnosti:

Prezentace Ubytování  - Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Apartmány Na Zlaté stezce *** (Stožec - České Žleby)
Stožec

Prezentace Ubytování  - Penzion Na statku
Penzion Na statku
Šanov

Prezentace Ubytování  - Ekofarma Horní Chrášťany
Ekofarma Horní Chrášťany
Horní Chrášťany

Reklama:
TOPlist